Epubor

software voor het verwijderen van Kindle DRM (AZW, KFX)

Posted by on .

Verwijder de DRM van een Kindle-leesapparaat en Kindle voor pc/Mac zonder kwaliteitsverlies. Ondersteunde formaten zijn AZW, AZW3, PRC, Mobi, KFX enz.

Download de Kindle DRM-verwijderingssoftware
   

Door een wijziging in de Kindle DRM is er een sterkere DRM-beveiliging op Kindle-boeken die zijn gedownload via Kindle voor pc/Mac versie 1.25 of nieuwer, of met Kindle-firmware 5.10.2 of nieuwer. De Epubor Kindle DRM-verwijderingssoftware kan je nog steeds helpen die nieuwere DRM te verwijderen.

Stap voor stap: Hoe de Kindle DRM te verwijderen

Stap 1 Download Kindle-boeken via de Kindle PC Mac-app.

Kindle voor pc V2.0 Download Kindle voor Mac V1.40 Download

Stap 2 Download en installeer Epubor Kindle DRM-verwijdering (Epubor Ultimate).

Installeer de Kindle DRM-verwijdering als u dat nog niet hebt gedaan.

Stap 3 Verwijder DRM uit Kindle-boeken met .kfx, .azw, .azw3.

Open Kindle DRM Removal en sleep de Kindle-boeken naar het hoofdvenster. De Kindle DRM wordt verwijderd. Klik op ‘Decrypted’, u ziet daar al uw Kindle-boeken nu zonder DRM.

Ontsleutel Kindle-boeken

Verwijder Amazon Kindle DRM van AZW, KFX, Mobi, AZW3

kindle drm removal

Verwijdert de DRM geheel en al uit Kindle-boeken die zijn gesynchroniseerd via Kindle voor pc/Mac of op E-Ink Kindle-leesapparaten.

Ondersteunt de E-Ink Kindle-leesapparaten Kindle Keyboard, Kindle 3G, Kindle 4, Kindle Paperwhite, Kindle Voyage, Kindle Oasis, Kindle X.

Ondersteunt Kindle-boeken in de formaten AZW, AZW3, PRC, Mobi, KFX, AZW4, TPZ, Topaz.

Ongekend gebruiksvriendelijk

Deze software scant de Kindle-bestandenmap als Kindle voor pc/Mac is geïnstalleerd. Met één klik worden alle gesynchroniseerde boeken geïmporteerd en wordt van elk boek de DRM automatisch verwijderd.

De nieuwste versie van Kindle DR-verwijdering ondersteunt de E-Ink Kindle-leesapparaten beter. Het is niet nodig om het Kindle Serial Number (KSN) handmatig in te voeren. Sluit het Kindle-apparaat gewoon aan op de computer met USB en u ziet het op het scherm verschijnen. Sleep vervolgens de boeken uit de linkerkolom naar het hoofdvenster, Kindle DRM Removal verwerkt ze automatisch. De ontsleutelde boeken, zonder DRM, worden opgeslagen op de computer.

kindle azw drm removal

Altijd bij met de nieuwste ontwikkelingen in DRM

Kindle DRM Removal krijgt geregeld een upgrade om ook de laatste Kindle DRM-versleuteling aan te kunnen. De software ondersteunt aldus het nieuwste Kindle KFX-formaat. Elke gebruiker kan Kindle DRM gegarandeerd succesvol verwijderen, zolang de boeken voldoen aan de vereiste dat de ze te lezen zijn via Kindle voor pc/Mac of via een Kindle E-Ink-leesapparaat. (Gehuurde Kindle-boeken worden niet ondersteund.) We kunnen dan ook met trots stellen dat Epubor de eerste software op de markt is die het Kindle KFX-formaat aankan.

Ontsleutel Kindle-boeken zonder verlies, behoud de originele inhoud en lay-out

Kindle DRM Removal verwijdert alleen de DRM-gegevens van het bestand, de originele lay-out en andere eigenschappen blijven te behouden. Sommige Kindle-boeken zullen nadat ze zijn ontsleuteld een andere extensie hebben gekregen, zoals van .azw naar .azw3 of .mobi. Dat heeft verder effect op vorm en inhoud.

Let op: u hoeft geen back-up van de oorspronkelijke bestanden te maken, Kindle DRM Removal maakt een kopie van het origineel en ontsleutelt die.

Kindle DRM Removal de gemakkelijkste DRM-verwijderingssoftware op de markt. Met de nieuwste versie kunnen gebruikers de DRM uit Kindle-boeken verwijderen zonder die zelfs maar aan te klikken! Door eenvoudig de Kindle AZW / Mobi / PRC / AZW3 / TPZ-bestanden naar de het programma te slepen, worden de boeken automatisch ontsleuteld. De software ontsleutelt de hele batch, dus al uw geïmporteerde Kindle-boeken in één keer.

   

author

has covered software online marketing for more than 10 years. She joined Epubor since 2013, covering content writing, affiliate marketing, global brand expansion, video marketing, and business development.

0 Comments
Leave a comment
Rating
YourName *
email
Comments UBB Editor
Home > Guide >software voor het verwijderen van Kindle DRM (AZW, KFX)
mcafee badgenorton badge